HTML

csipke és fazék

a nagybetűs. hétköznapok szösszenetei, melybe belecseppennek ünnepi és különleges pillanatok. elvált anyuka két gyerekkel, egy lépésre a negyventől, plusz egy rusnya macska. főzés, filmek, színház és szakralitás, csipke és fazék.

Friss topikok

... kis cigaretta te hidd nekem el ...

2012.04.17. 15:55 csipke és fazék

eszelős egy nap. rohanás. nem is hiszem, hogy vége lesz. csak egy kicsit kiszakadok most a munkanapból. csak egy kicsit kikapcsolom a táblázatokat, tervezeteket. csak pár perc a szavaknak. csak pár perc a hajdani napi egy szünetnek, ami egy szál cigarettáé volt.

nem dohányzom. nem cigifüstös a sálam. nem vesztem el az öngyújtókat. nem szégyenkezem gyengeség miatt. nincs papírsercintés, nincs vibráló-karikázó füstgomoly. nincs a szélben tovaguringázó hamu. nincs beszélgetés a semmiről és a mindenről. nincs fogmosás a céges mosdónál, nincs mentolos rágó, nincs rosszalló tekintet.

gyertek, szavak, pótoljátok, ha tudjátok, az egészségtelen levegőzést!

nem is a bulizós nagy dohányzások idéződtek fel, csak az egyetlen hétköznapi, az ebéd utáni, a kávé melletti, a semmibe bámulós. ha kimondom, hogy hiányzik... akkor se jobb, de el kell engedjelek, kis cigaretta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csipkeesfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr994456965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása